KERESŐ
All you can move
Borok
Divat
Egészség
Helyszín
Homedecor
Style holiday
Stylekids
Szépség
Pincék
Szaküzletek
Cipő
Ékszer
Esküvő
Kiegészítő
Magyar tervezők
Óra
Ruha
Szemüveg
Delikátesz
Fitness
Fogászat
Magánklinika
Bár
Étterem
Hotel
Kávéház
Bútor
Építész
Lakberendezés
Esztétika
Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Bársony Orvos-Esztétika - Óbuda
Várja Önt Magyarország vezető esztétikai lézerklinikája!
1032 Budapest, III. kerület , Bécsi út 183.
Telefonszám: (06-1) 22-77-66-9
Webcím: www.barsony.hu
TOVÁBBI ÜZLETEK
Bársony Orvos-Esztétika - Buda
1123 Budapest, XII. kerület , Kernstok Károly tér 3.
Telefon: (06-1) 22-52-96-9, (06-20) 324-7676
LEÍRÁS

12 éve a Bécsi úti klinikánkon kezeltük az első pácienseket, ekkor jelentek meg Magyarországon a szépítő lézerek. Ma már több mint 50 000 lézeres kezelés tapasztalatával, nyolc csúcstechnikát képviselő lézerberendezéssel, két orvosi központtal, négy vizsgálóval, tíz kezelőszobával 320 négyzetméteren fogadjuk pácienseinket a hét minden napján.

 

Orvosi központjaink nem csak a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek hazánkban, de folyamatosan törekszünk arra, hogy a világon elérhető legkorszerűbb lézerberendezéseket alkalmazzuk pácienseink kezelésére.

 

Az Amerikai Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, melyek a bár fiatalságát, szépségét képesek megőrizni. A kor előrehaladtával megjelenő festékfoltok, értágulatok, ráncok klinikánk lézerberendezéseivel gyorsan és eredményesen eltűntethetők.

 

12 évvel ezelőtt, mikor elsőként nyitottuk meg klinikánkat, csak reméltük, hogy az esztétikai lézerkezelés a magyar hölgyek és urak körében is elfogadott szépészeti eljárás lesz.

 

Ma már a lézerekkel és az intenzív pulzáló fénnyel(IPL), az adott célra kifejlesztett, speciális készüléket alkalmazva számos esztétikai problémát tudunk orvosolni. Az elmúlt 12 évben orvosaink és asszisztenseink egyedülálló tapasztalatot szereztek a szépészeti eljárásokban.

 

A legnagyobb elismerés számunkra az, hogy új pácienseink többsége korábban nálunk kezelt, elégedett ismerÅ‘se ajánlásával keres fel bennünket.

 

Magánklinikai körülmények között, higiénikus, rendezett és kellemes környezetben végezzük a kezeléseinket. Keresse fel az Önhöz közelebb elhelyezkedő orvosi központunkat, hogy az Ön kezelésére is hamarosan sor kerülhessen!

 

Első benyomásom:
%
%
%
%
megosztom:
Útvonaltervezés (Bársony...)