KERESŐ
All you can move
Borok
Divat
Egészség
Helyszín
Homedecor
Style holiday
Stylekids
Szépség
Pincék
Szaküzletek
Cipő
Ékszer
Esküvő
Kiegészítő
Magyar tervezők
Óra
Ruha
Szemüveg
Delikátesz
Fitness
Fogászat
Magánklinika
Bár
Étterem
Hotel
Kávéház
Bútor
Építész
Lakberendezés
Esztétika
Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Grand Hotel Europa
6020 Innsbruck, , Südtiroler Platz 2
Telefonszám: +43 (0) 512 5931
Fax: +43 (0) 512 5878 00
GALÉRIA
LEÍRÁS

Az osztrák Alpok fővárosa nemcsak három olimpiájáról és remek síparadicsomairól, de kiemelkedő színvonalú vendéglátásról is híres. Innsbruckban található a régió egyetlen 5 csillagos szállodája. Leteszteltük a Grand Hotel Europát.

A 17 millió eurós felújítás után a központi pályaudvar mellett található, 117 szobás szálloda le sem tagadhatná, hogy olasz tulajdonban van. A folyosók falán továbbfutó padlószőnyeg, a futurisztikus bár és az új belsőt kapott szobák bútorzata mind az itáliai ízlés jegyeit viselik magukon. Az egyik pillanatban mintha Európa valamelyik felkapott butik hoteljében sétálna a vendég, aki a másikban már a múltban jár. A modernizáló új tulajdonosoknak ugyanis feltett szándékuk volt, hogy az olasz dizájn mellett bőséggel adjanak a barátságos tiroli otthonosságból is. A lakosztályok falát például 300 éves kelet-tiroli parasztházakból „kölcsönözték”.

A szálló díjnyertes (2 Gault Millau szakácssapkával rendelkező) konyhájával, szauna világával és különleges belsőépítészeti megoldásaival belül is fantasztikus élményekkel szolgál, de az igazi paradicsom a forgóajtón kilépve várja az látogatót. Innsbruck 30 kilométeres körzetében 3 golfpálya és 9 síparadicsom (1 bérlettel használható 300 pályakilométer és 90 felvonó) található, de a kevésbé mozgékony utazóknak is tartogat látni- és tennivalót a régió. A Casino Innsbruck (ahová a belépéshez fényképes igazolvány, 27 euró és zakó szükséges), valamint a menetrendszerinti busszal látogatható Swarovski Crystal Worlds a költeni vágyókat, míg a Bergisel síugró sánc és a tetején található körpanorámás étterem az olimpiai helyszínek iránt érdeklődőket csábítja.

Első benyomásom:
%
%
%
%
megosztom:
Útvonaltervezés (Grand Hotel Europa)