KERESŐ
All you can move
Borok
Divat
Egészség
Helyszín
Homedecor
Style holiday
Stylekids
Szépség
Pincék
Szaküzletek
Cipő
Ékszer
Esküvő
Kiegészítő
Magyar tervezők
Óra
Ruha
Szemüveg
Delikátesz
Fitness
Fogászat
Magánklinika
Bár
Étterem
Hotel
Kávéház
Bútor
Építész
Lakberendezés
Esztétika
Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Best of You Klinika
Egyedi igényre szabva, mindenből csak a legjobbat
1136 Budapest, XIII. kerület , Raoul Wallenberg u. 5.
Telefonszám: +36 30 947 5338
Webcím: www.drrozsos.hu
GALÉRIA
LEÍRÁS
Szépségklinikánk több mint 15 éve működik változatlan helyen, a jelenlegi személyzet 6 éve üzemelteti a belvárosban levő Intézetet. A plasztikai beavatkozások mellett egy napos sebészeti beavatkozásokat is végzünk.

Folyamatosan veszünk részt nemzetközi és hazai kongresszusokon, az idén is számos előadást tartottunk tapasztalatainkból. Minden figyelmünket a páciensek irányában fordítjuk, részletes konzultációkkal segítjük a korrekt műtéti terv ill. kezelés kiválasztását.

Műtőnkben a legkorszerűbb műszerek állnak rendelkezésre a legkorszerűbb zsírszívó gépektől a vérzéscsillapításhoz szükséges modern kauteren keresztül. Kiegészítő, sebgyógyulást segítő Bemmer géppel gyorsíthatjuk a  műtét utáni felépülési szakaszt. Rendkívül jól felszerelt a műtőnk, ahol csak egyszer használatos steril szetteket a legjobb minőségű fonalakat használunk. Az ambulanciánkon végezzük a különböző feltöltéseket, botox kezeléseket, kontroll vizsgálatokat.
 
 

Új fényterápiás szobáinkban Memory betétes motoros ágyak, plazma TV-k a pácienseinknek maximális kényelmet nyújtanak a közvetlen műtét utáni felépülésben éjszakai ügyelettel!

A beavatkozásokat követő 24 órában folyamatos ügyeleti team biztosítja a páciensek ápolását, megfigyelését. Az altatásért felelős szakemberek a legmagasabb színvonalon végzik faladatukat az altatás közbeni és utáni monitorizálást, fájdalomcsillapítást.
Előzetes megbeszélést követően testreszabott kezelésben, ha kell terápiás előkészítésben részesítik a pácienseket.
A fentieknek köszönhetően az elmúlt 6 évben több száz elégedett páciens távozott intézetünkből.

 

Első benyomásom:
%
%
%
%
megosztom:
Útvonaltervezés (Best of You Klinika)