Hagyomány és evolúció randevúja Budapest szívében
Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem.
A konyhában dolgozó csapat közel 10 éve dolgozik együtt, ennek is köszönhető, hogy az étterem ilyen hamar ismert és elismert lett Magyarországon. Szulló Szabina executive chef és Széll Tamás sous-chef vezetésével működő 55 férőhelyes étterem étlapján csak a legkiválóbb alapanyagokból, a legjobb technológiákkal készült ételek találhatóak.
Sok energiát fektetünk a regionális alapanyagok kutatására, ennek megfelelően kínálunk egy Magyar Evolúció menüt, ahol a friss és kiváló hazai alapanyagokból új technológiával mutatjuk be a megújuló magyar konyha fogásait. Az Onyx étterem a belvárosban, a legszebb szállodák vonzáskörzetében van, így étlapunkon nemzetközi ételeket is felvonultatunk.
Borlapunkon több mint 200 különböző bor közül tud választani a vendég.
Az Onyx csapatának tagjai elkötelezték magukat a minőség és a haladás mellett. Hosszú évek óta komoly műhelymunka folyik, ahol a tanulóképzés mellett a dolgozók továbbképzése is folyamatos. A legszebb eredményeket ezen a területen értük el. Jelenleg hat olyan munkatárs dolgozik a konyhán, akik a Jeunes Commis Rôtisseurs magyarországi versenyének győztesei.
Nemzetközi elismerésnek is örvendünk, hiszen a GaultMillau étteremkalauz szerint éttermünk 17 pontos, míg a Michelin Guide 2011-ben 1 Michelin csillaggal ismeri el az Onyx éttermet.