KERESŐ
All you can move
Borok
Divat
Egészség
Helyszín
Homedecor
Style holiday
Stylekids
Szépség
Pincék
Szaküzletek
Cipő
Ékszer
Esküvő
Kiegészítő
Magyar tervezők
Óra
Ruha
Szemüveg
Delikátesz
Fitness
Fogászat
Magánklinika
Bár
Étterem
Hotel
Kávéház
Bútor
Építész
Lakberendezés
Esztétika
Fodrászat
Kozmetika
Masszázs
Roomba Home Culture
1051 Budapest, V. kerület , Arany János utca 29.
Telefonszám: +36 30 689 2072
LEÍRÁS
A roomba lakberendezési stúdió a belváros szívében, a Bazilikától pár lépésnyire, az Arany János utca 29 szám alatt található. A bemutató teremben a Baxter és a Flexform exkluzív design bútorainak széles választéka tekinthetÅ‘ meg.

A Baxter kizárólag első osztályú, bÅ‘rrel kárpitozott bútorokat készít, melyek mesterien ötvözik a klasszikus és kortársformákat. A legnevesebb tervezők vonalvezetése és egyedülálló anyaghasználata révén trendet diktál a belsőépítészetben.

A Flexform bútorai olyan neves olasz tervezők munkásságához köthető, mint Joe Colombo, Cini Boeri és Antonio Citterio. Az Antonio Citterio által tervezett kollekciók nem csak a kisebb karosszékeket és kiegészítőket eredményezték, de olyan grandiózus kanapékat is melyek moduláris elemei radikálisan megváltoztatták a társasági terek elrendezését.
  A roomba lakberendezési stúdióban a nappali enteriőrök az étkező és hálószoba bútorok mellett, olyan egyedülálló belsőépítészeti megoldásokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők melyek a legújabb technikai fejlesztések és design trendek felhasználásával, nyitnak új teret a kreativitásnak.

A világításban az Italamp az Occhio és a SigmaL2 márkák mellett egy olyan rendkívüli cég is látható a bemutató teremben, mint a Windfall, mely egy új fejezet a kristálycsillárok történetében. Szakítva a hagyományos csillárok túldíszítettségével, friss, légies és modern világító testeket tervez minÅ‘ségi kristályok és klasszikus anyagok felhasználásával, egyedi igények szerint.

 

Első benyomásom:
%
%
%
%
megosztom:
Útvonaltervezés (Roomba Home Culture)