A Csóbor Pincészet 1990 óta működik Agárdon. Szőlőink az Etyek-Budai Borvidéken belül, a Velencei-tó körül találhatók. A Velencei-tó északi partján karakteres, finom savakat adó szőlők, míg a déli oldalon jellegzetes gyümölcsös, illatokban, aromákban gazdag fajták teremnek, melyekből kiváló minőségű borokat készítünk. A bor minőségét az alapanyag határozza meg, ezért kis tőketerheléssel, gondos fürtválogatással termesztjük szőlőinket.
Pincészetünk 1000 hektoliteres tárolókapacitással rendelkezik, korszerű zúzó-bogyózóval, pneumatikus préssel, hűtési lehetőséggel felszerelve.
Vörösborainkat hagyományos fahordókban, a magasabb minőségű szőlőből készült borainkat barrique hordókban érleljük. Fehérborainkat reduktív technológiával készítjük, hogy meg tudjuk őrizni a szőlőre emlékeztető illatokat, zamatokat.
Az általunk termelt borok minőségét jelzi az a sok elismerés, amit különböző borversenyeken kaptunk, mely megerősít bennünket abban, hogy a Velencei-tó környékén termett szőlőkből készült borok igenis felveszik a versenyt bármely más borvidék boraival.
Pincészetünk rendszeresen részt vesz különböző szintű borversenyeken, ahol boraink rendre kiváló eredményeket érnek el. A legtöbb elismerést elnyert boraink a Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc. Ezek eredménylistáján országos borversenyen arany, Páneurópa borversenyen arany, Syngenta országos borversenyen nagy arany, Fejér megye legjobb bora kitüntető cím szerepel.
Boraink jelentős részét közvetlenül a fogyasztóknak értékesítjük Agárd központjában, a 7-es főút mellett működő üzletünkben, a Csóbor Borpincében. A megtermelt borainkat palackos és kimért borként értékesítjük. A pince borainak kóstoltatására csoportokat is fogadunk. Kóstolótermünkben kellemes környezetben fogadjuk vengégeinket.
A Velencei-tó és az Agárdon működő Termál-fürdő látogatottsága jelentős. A minőségi borokat kedvelő turisták közül sokan keresik fel pincészetünket.